Si eres un colegio o centro educativo,

Escola Vedruna (Girona)

Centro Concertado

Escola Vedruna
TEL: pref 972202084 972202084
FAX: fax 972201862 972201862

Puedes contactar con Escola Vedruna para resolver cualquier duda o si lo prefieres concertar una visita y serás atendido en persona:

9Sobresaliente

¿Conoces este colegio? ¡Ponle Nota!
2 Personas ya han evaluado este colegio
41.9801846; 2.818573

Ctra. Barcelona, 21 (Girona) Girona 17002 España

Compartir este colegio:   Facebook   Twitter

¡Recuerda! Tu opinión sobre Escola Vedruna es muy importante para otras familias y usuarios

Resumen:

Filtrar por:

Opiniones (0)

Evaluación por Características:

Ubicación:

Calidad de enseñanza:

Profesores:

Instalaciones:

Servicios ofertados:

Puntuación de Usuarios:
Sobresaliente
Notable
Bien
Suficiente
Insuficiente
Menú

Etapa Educativa:

  • Bachillerato
  • Infantil (3 a 6 años)
  • Primaria
  • Educación Secundaria Obligatoria

Idiomas:

  • Español
Menú

¡Recuerda! Tu opinión sobre Escola Vedruna es muy importante para otras familias y usuarios

¡Ponle Nota ahora! Compartir este colegio: Facebook Twitter

Opiniones (2)

Escola Vedruna

5/5/2016

4.5

9/10

PlumierFamilia

L'escola concertada més completa de Girona

Som pares i per la meva experiència postivia com ex alumna vam decidir matricular el nostre fill a aquesta escola. És una escola amb una línia educativa molt ben definida, hi ha disciplina, es fomenta l'adquisició de bons hàbits (els alumnes són molt educats i respectuosos) i de rutines. La plantilla docent és molt estable, el que afavoreix que hi hagi una línia d'escola definida i que tots els professionals segueixin el mateix projecte de centre. Els alumnes tenen un nivell formatiu molt alt, es fa sisena hora i es nota. Nosaltres valorem molt positivament que portin uniforme, per comoditat, estalvi i per fomentar la igualtat i el sentiment de portar la roba "de feina". El professorat és variat, però sempre són persones molt entusiastes i implicades amb el seu treball, a part de ser uns excel·lents professionals que estan ben coordinats. Els serveis que ofereix l'escola són molt complets, a preus raonables i molt ben organitzats. Un dels dos aspectes a millorar, és que es promou poc la participació dels pares. Hi ha bona comunicació amb el centre però els pares no poden ser membres actius de l'AMPA per iniciativa pròpia, ni hi ha un bon programa per animar la participació de les famílies, tot i que aquest aspecte va millorant molt a poc a poc. L'altre aspecte a millorar són els horaris, pleguen molt tard a la tarda (17:30) i moltes escoles de Girona que fan sisena hora pleguen abans. A casa som partidaris de la jornada intensiva però per sobre de la jornada, valorem la qualitat del centre. Pel que fa a les instal·lacions, l'escola està en una zona molt cèntrica, molt còmode si es va a peu però incòmode si s'ha d'anar amb cotxe, ja que és una zona molt transitada i només es pot aparcar pagant. El centre té instal·lacions esportives a Palau. L'escola és molt agradable, les instal.lacions estan netes i cuidades, les aules estan ben equipades, la calefacció està posada alta als mesos freds, etc. El centre no pot créixer però hi ha tot el que cal.

Escola Vedruna

12/4/2014

4.5

9/10

psfFamilia

molt satisfets

Els alumnes surten de l'escola molt ben preparats per la universitat, gran nivell a l'escola, especialment a batxillerat.

Menú
Este sitio web utiliza cookies propias y ajenas para mejorar la experiencia de usuario y elaborar estadísticas. Suponemos que si continua navegando en este sitio web, acepta su uso. Más información